На централној шеталишној зони у Врању, данас је под слоганом „Чачак вас чека, Туристичка организације (ТО) Чачка промовисала потенцијале и понуду целокупног чачанског краја.
Заинтересовани суграђани били су у прилици да се “из прве руке” информишу о туристичким потенцијалима града Чачка, пределу изузетних одлика Овчарско – Кабларске клисуре, Атомској бањи из Горње Трепче, да преузму публикације и промо материјале. Посебно интересовање изазвала је могућност учешћа у наградној игри, која нуди плаћени продужени викенд у Атомској бањи.
Ова промоција резултат је сарадње туристичких организација два града. Сам план јесте презентовања садржаја између два административна центра, који се у време пандемије коронавируса више заснивао на дигиталним платформама, него на директној понуди.
Представнике ТО Чачак и Атомске бање најпре је дочекао В.Д. директор ТО Врање Стефан Филиповић, који је са гостима разменио искуства и говорио о резултатима позитивне праксе са Бесне Кобиле. Учесници састанка договорили су будућу сарадњу у погледу даљег умрежавања и развијања дигиталног садржаја.
Александар Никитовић, представник ТО Чачка захвалио се директору Флиповићу на срдачном дочеку и помоћи приликом организације у Врању.
„Промоцију започињемо управо из јужне Србије и могу рећи да смо веома слични када се ради о гастрономији, јер важимо за гурмане. Наши адути су Овчарско- Кабларска клисура са својим природним одликамаи могућностима, као и сакрални турзиам, због чега нас и називају српском Светом Гором“, рекао је Никитовић том приликом.