Туристичка организација града Врања искористила је сунчани пролећни дан како би суграђане упознала са актуелним попустима за предстојеће празнике у оквиру смештаја Планинарског дома „Драган Спасић“.

Првомајски и ускршњи празници спајају се ове године од 30. априла и нуде прави одмор од 5 дана, због чега је Туристичка организација Врања интензивирала сопствену промоцију са акцентом на Бесну Кобилу као пожељно одредиште за излетнички и породични одмор.

Планирање одмора у  врањском крају је веома лако захваљујући бројним дестинацијама којима се поносимо. Томе треба додати  чињеницу да се сви налазе у ближој околини града. Једнодневни излети на овим дестинацијама не захтевају посебан план, већ само издвојено време. Такође, не коштају много , а нуде нам обнављање енергије, здравља, оптимизма и осећања испуњености у свакодневном животу.

Планинарски дом „Драган Спасић“ налази се на 1.450 м.н.в. са идеалним приступом на обронке највишег врха Бесне Кобиле на 1.923 м.н.в. Обиље бајковитих предела и укусна храна добар је разлог да одаберете неку од понуда.

Попусти су креирани према броју особа, кревета и ноћења и крећу се у распону од 10 до 20 одсто.

Несебичну подршку током данашње промоције пружила је и Канцеларија за младе града Врања којој се овом приликом захваљујемо.

Планинарски дом „Драган Спасић“ налази се на листи Министарства трговине, туризма и телекомуникација за доделу бесплатних туристичких ваучера.