Пригодним културно-уметничким програмом испред Планинарског дома „Драган Спасић“ на Бесној Кобили, Ј.У. „Туристичка организација града Врања“ обележила је Петровдан, празник посвећен Светим апостолима Петру и Павлу, који се прославља као сеоска слава Криве Феје.

Овај догађај се организује по први пут у партнерству са локалном самоуправом, како би се мештанима Криве Феје предочила решеност актуелне власти да се овај крај туристички развије и искористи све природне потенцијале, за здравствени, рекреативни и спортски туризам.

Нетакнута природа, лековито биље, школа у природи, планинарска и ски стаза, јесу битан предуслов за једно темељно улагање за развој садржаја који ће привући туристе, а уједно и унапредити животне услове људи овог краја.

В.Д. директор Ј.У. „Туристичка организација града Врања“ Стефан Филиповић изразио је задовољство што мештани препознају напор и залагање ТО Врање да јачањем инфраструктуре омогући бољи живот за житеље Криве Феје

„Овај догађај посматрам као заједнички почетак напретка и бољих дана за овај бисер југа Србије који је досада неправедно био занемариван. Улагањем у Планинарски дом, улагаћемо заправо у смисао остајања овде, у овим домовима, у овом предивном крају. Будемо ли сви мало допринели  и дали шансу да се овај крај очува, даћемо младима шансу за останак, даћемо им наду за будућност“, рекао је Филиповић том приликом.

Он се захвалио фирми „Грот“, која је за ову прилику обезбедила ђаконије којима су се посетиоци служили бесплатно.

Сам програм обележавања протекао је у духу старе врањске градске песме, трубача, фолклора и изведбом дела „Коштане“.