По препоруци Министарства трговине, туризма и телекомуникације РС и Туристичке организације Србије, Туристичка организација града Ниша је организовала састанак у Нишу дана 03.фебруар 2021. године у Градској кући где су присустовале Туристичке организације југоисточне Србије, међу којима и Туристичка организација града Врања, као и хотелијери, рецептивне туристичке агенције, представници туризма.

Циљ састанка је објављивање прве едиције посвећене промоцији туризма Србије на руском тржишту, тачније у руским новинама „Руска Газета“.

Штампано издање најтиражнијих руских новина „Руска Газета“ биће дистрибуирано свим великим привредним гигантима у Русији, јавном сектору, а наћи ће се и на свим већим аеродромима  и сајмовима туризма.

Туристичка организација Србије обезбедила је издавање овог специјалног издања, а промоција појединачних регија, градова, хотела зависи од наше организације и потребе да се о томе информише руско тржиште. Ово би била добра прилика да се туристичке понуде и потенцијали града Врања, Врањске Бање и околине, као и све лепоте нашег краја нађу на страницама најчитанијих руских новина које ће указати на садржаје југоистока земље.