Туристичка организација града Врања је освојила ДРУГО МЕСТО у категорији ВИДЕО ПУБЛИКАЦИЈА-РЕПОРТАЖА, за промо-филм „Врање-град који има душу“ на 13-тој изложби сувенира и туристичких публикација „Лесковац 2020.“.
Освојена награда је од великог значаја за ТО Врање, јер представља подстрек за боље и креативније презентовање постојећег и богатог туристичког блага Врања.
Туристичкa oргaнизaциja грaдa Лeскoвцa je овогодишњу, тринаесту по реду Изложбу сувенира и туристичких публикација „Лесковац 2020“ због тренутне епидемиолошке ситуације одржала у измењеном формату.
Награде су додељене у једанаест категорија, а односе се на сувенире и пропагандне материјале са којима Туристичка организација на најбољи начин представља своју туристичку дестинацију.
У такмичарском делу је учествовало преко 40 туристичких организација, које су се надметале својим послатим радовима у једанаест категорија.
Промо филм о Врању који се издваја по кадровима туристичких потенцијала и панорамским пејзажима Врања је препознатљивог стила и перфекције у визуелним садржајима.
Туристичка организација ће наставити да успешно промовише туристичке потенцијале града Врања и околине са још бољим резултатима.